Nyheter

December 05, 2016

Good To Great Tennisakademins nyhetsbrev

Efter succén i Stockholms Open har tyvärr höftskadan satt stopp för Mikael i år och under november blev det att återgå till gymmet och simbassängen för rehabilitering.
November 17, 2016

Magnus Norman från Good to Great Tennis Academy utsedd till ATP Coach of the Year


Magnus Norman, som tränar US Open vinnaren Stan Wawrinka, har utsetts av sina kollegor på ATP-touren till årets tränare. Utmärkelsen tilldelades honom för att han hjälpte Stan till att prestera på en högre nivå under säsongen.
November 04, 2016

Good to great tennisakademins nyhetsbrev

Det var en fantastisk månad för Team Bactiguard spelaren Mikael Ymer. Good to Great är väldigt stolta över Mikaels insats både i singel och dubbel. Med wild card i båda klasserna tog han sig till en andra omgång i singel och tog hem titeln i dubbel. Fantastiskt!
Oktober 24, 2016

Bröderna Ymer från Team Bactiguard skräller i IF Stockholm Open


Bröderna Mikael och Elias Ymer från Team Bactiguard vann en sensationell dubbelseger i helgens ATP turnering IF Stockholm Open. Finalen spelades mot det rutinerade dubbelparet Michael Venus och Mate Pavic, som i år vunnit fyra av sju ATP finaler, och slutade med siffrorna 6-1, 6-1. Mikael och Elias Ymer säkrade därmed karriärens första ATP-seger.
 
Oktober 17, 2016

APIC Internationella infektionsförebyggande veckan

Denna vecka pågår den årliga internationella infektionsförebyggande veckan (IIPW), i syfte att öka medvetenheten om den roll infektionsbekämpning spelar för att förbättra patientsäkerheten.
 
Oktober 11, 2016

Vinnare till Bactiguards stipendier för forskning 2016 utsedda

Vid konferensen Urologidagarna som i år ägde rum i Jönköping förra veckan utsågs vinnarna till Bactiguards stipendier för forskning på infektionsområdet. 
Oktober 04, 2016

Good to great tennisakademins nyhetsbrev

Mikael spelade både på hemmaplan och bortaplan under september. Davis Cup spelades i Båstad och därefter stod en Challenger i Rom på schemat. Mikael spelade rikligt bra under månaden och alltid roligt att se att träningen lönar sig på match!

September 22, 2016

FN deklaration mot antibiotikaresistens

On 21 September 2016, the United Nations General Assembly passed a  historic declaration to fight antimicrobial resistance.
September 12, 2016

”World Sepsis Day”, som infaller den 13 september, belyser allvaret med infektioner


World Sepsis Day är ett samarbetsprojekt som organiseras av Global Sepsis Alliance tillsammans med diverse privata aktörer med målet att öka medvetenheten om en av de vanligaste, men minst kända, sjukdomarna. Sepsis är den främsta dödsorsaken från infektion och dödar fler människor än cancer i utvecklingsländerna.[1]
 
September 02, 2016

Good To Great Tennisakademins nyhetsbrev

Mikael har tränat i Båstad under sommaren och innan sin combackmatch blev  det träning i Stockholm på akademin. Det var därefter en sommartour-tävling samt en senior tävling i Italien som gällde. Kul att se Mikael vara tillbaka igen!

Sidor

Prenumerera